Το franchise είναι η πλέον διαδεδομένη μορφή με την οποία αναπτύσσονται οι επιχειρήσεις παγκοσμίως και η πιο ασφαλής όσον αφορά την επιβίωσή τους σε σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά.

Παρόλα αυτά στην αγορά του franchise δεν αρκεί η επιλογή μιας καλής ιδέας και ενός έξυπνου concept. Επιβάλλονται προσεκτικές κινήσεις και πιστή τήρηση συγκεκριμένων κανόνων,  προκειμένου να επιτευχθεί μια επιτυχημένη επιχειρηματική ανάπτυξη με τη μέθοδο της δικαιόχρησης.

Εμείς, στην Info Touch, έχοντας κατηγοριοποιήσει τις προτάσεις που αναπτύσσουμε, κάνουμε ξεκάθαρη από την αρχή στους υποψηφίους τη διαφορά ανάμεσα σε ένα startup ή next concept και σ’ ένα premium ή superior brand.

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στην διαφημιστική αγορά, έχοντας συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες του χώρου θα σας κατευθύνουμε και θα σας παρέχουμε όλα τα εχέγγυα και το know how για μια επικερδής συνεργασία με δυναμική προοπτική.

Ο συνεργάτης κατά την συνεργασία μας θα έχει την αποκλειστική διαχείριση του Info Touch στην περιοχή δραστηριοποίησης του.

Εμείς, θα του παρέχουμε την εφαρμογή του Info Touch, εκπαίδευση, εμπορική καθοδήγηση, τεχνική υποστήριξη αλλά και τις απαραίτητες λύσεις τεχνολογίας.

Αν δραστηριοποιείστε στο χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας, σας δίνεται η δυνατότητα ανάπτυξης της επιχείρησής σας μέσω της δυναμικής συνεργασίας με την εταιρεία μας και τα προϊόντα Info Touch.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε οποιαδήποτε απορία σας έχει δημιουργηθεί.