Απευθύνεται σε εστιατόρια, bars, χώρους αναψυχής & διασκέδασης

Τι είναι;

Το πρόγραμμα Info Touch Menu είναι η τεχνολογική εξέλιξη της έντυπης μορφής καταλόγων παραγγελίας (MENU) που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Η λειτουργία του βασίζεται στην τεχνολογία αφής (touch) ειδικών αναγνωρίσιμων χαρακτηριστικών εικονιδίων που παραπέμπουν στην αντίστοιχη πληροφορία αναζήτησης.

Το πρόγραμμα Info Touch Menu μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρεις διαφορετικούς έξυπνους τρόπους:

1)      Με τη χρήση tablet

2)      Με τη χρήση μεγάλης οθόνης αφής, ενσωματωμένης σε ειδικά διαμορφωμένο stand

3)      Με τη χρήση οθόνης αφής, ενσωματωμένης οριζόντια στο τραπέζι ή μπάρα.

Τι κάνει;

Το πρόγραμμα Info Touch Menu έχει τη δυνατότητα να παρουσιάζει το menu της επιχείρησης σε όσες γλώσσες είναι επιθυμητό, καθώς και με φωτογραφικό υλικό για κάθε προϊόν. Επιλέγοντας μια από τις γλώσσες που φιλοξενούνται στο Info Touch Menu, ο επισκέπτης αποκτά άμεση και δωρεάν πρόσβαση στα πεδία του menu της επιχείρησης.

Τι προσφέρει;

Το πρόγραμμα Info Touch Menu κατορθώνει να μιλήσει και να βοηθήσει τον επισκέπτη για τις επιλογές του, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και κείμενα στη μητρική του γλώσσα.

Ποια είναι τα οφέλη;

Η καινοτομία Info Touch Menu βασίζεται στην αυτόνομη λειτουργία του, χωρίς να εξαρτάται από τοπικούς ή διαδικτυακούς servers. Δημιουργεί στον πελάτη συναισθήματα ενθουσιασμού, αυτοπεποίθησης καθώς και αίσθηση φροντίδας. Είναι δεδομένο πως η χρήση του Info Touch Menu στην επιχείρησή σας μπορεί -και έχει αποδειχθεί- ότι προσφέρει, πέραν της βιωσιμότητας, ανάπτυξη και δεσμούς επαφής με τον πελάτη.

Το InfoTouch Menu χάρισε στην επιχείρησή μας προστιθέμενη αξία αφού η φροντίδα που γεννήθηκε απέναντι στον αναποφάσιστο πελάτη με φωτογραφικό δειγματισμό των coctails που μπορούμε να φτιάξουμε και τα συστατικά αυτών στη μητρική του γλώσσα έκανε τη δουλειά μας πιο εύκολη και ταυτόχρονα πιο απολαυστική, εισπράττοντας χαμόγελα και σχόλια ενθουσιασμού!