Απευθύνεται σε εμπορικά & εκθεσιακά κέντρα

Τι είναι;

Το πρόγραμμα Info Touch Point με μιας τελευταίας τεχνολογίας οθόνη αφής ιδιαίτερα μεγάλης ευκρίνειας χρωμάτων, καθώς και με το ειδικά διαμορφωμένο stand, αποτελεί το πλέον σύγχρονο λογισμικό πληροφοριών για τα εμπορικά και εκθεσιακά κέντρα. Η λειτουργία του βασίζεται στην τεχνολογία αφής (touch) ειδικών αναγνωρίσιμων σε παγκόσμια κλίμακα χαρακτηριστικών εικονιδίων. Έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί σε περισσότερες από τριάντα (30) γλώσσες με περισσότερες από 5.000 φωτογραφίες και χρήση multimedia touch εφαρμογών.

Τι κάνει;

Το πρόγραμμα Info Touch Point κατορθώνει να μιλήσει και να κατευθύνει τον επισκέπτη μέσα από ειδικούς ηλεκτρονικούς χάρτες με σημεία ενδιαφέροντος, καθώς επίσης να περιηγηθεί με κείμενα στη μητρική του γλώσσα και φωτογραφικό υλικό, προκαλώντας του συναισθήματα ενθουσιασμού, αυτοπεποίθησης και δίνοντάς του την αίσθηση της φροντίδας.

Ποια είναι τα οφέλη;

Η καινοτομία Info Touch Menu βασίζεται στην αυτόνομη λειτουργία του, δίχως εξάρτηση από τοπικούς ή διαδικτυακούς servers. Δημιουργεί στον πελάτη συναισθήματα ενθουσιασμού, αυτοπεποίθησης καθώς και αίσθηση φροντίδας. Είναι δεδομένο πως η χρήση του Info Touch Menu στην επιχείρησή σας, μπορεί -και έχει αποδειχθεί- ότι προσφέρει, πέραν της βιωσιμότητας, ανάπτυξη και δεσμούς επαφής με τον πελάτη.